Log in met Apple

Met 'Log in met Apple' kun je inloggen bij apps en websites van derden met de Apple ID die je al hebt. Als de app of website 'Log in met Apple' ondersteunt, zie je een Log in met Apple-knop wanneer je probeert in te loggen of een nieuwe account wilt instellen.

Raadpleeg het Apple Support-artikel Wat is Log in met Apple?

Raadpleeg het Apple Support-artikel Wat is 'Verberg mijn e‑mailadres'? voor meer informatie over hoe Verberg mijn e‑mailadres werkt met Log in met Apple.