online

Een iOS- of iPadOS-apparaat is online als:

• Het is ingeschakeld (met of zonder toegangscodeslot).

• Het is verbonden met een datanetwerk, zoals 3G, 4G, LTE of wifi.

Een Mac is online als:

• De Mac is ingeschakeld.

• De Mac met het internet is verbonden via wifi of ethernet.

Een Apple Watch is online als:

• De Mac is ingeschakeld.

• De Apple Watch met een wifinetwerk is verbonden.

• De Apple Watch met een iPhone is verbonden.

Opmerking: De Apple Watch Series 3 of hoger (GPS + Cellular) is online als deze is ingeschakeld en mobiele service heeft.

AirPods zijn online als:

• Ze niet in de case zitten.

• Ze zich binnen het bereik van ongeveer 10 meter bevinden van een van je iOS- of iPadOS-apparaten.

Als een apparaat online is, wordt in de lijst 'Mijn apparaten' naast het apparaat een groene stip weergegeven.