Een afbeelding met de tekst "Hé, Siri, hoe is het weer?"

De dag beginnen

Je kunt een wekker zetten op de HomePod en wakker worden met je favoriete muziek of rustgevende omgevingsgeluiden. Om de stemming er de hele dag in te houden, zeg je gewoon "Hé, Siri, speel iets vrolijks". Met een abonnement op Apple Music heb je toegang tot meer dan 100 miljoen nummers en kun je via de HomePod gebruikmaken van andere muziekdiensten.

Terwijl je je klaarmaakt voor de dag, kun je horen wat voor weer het wordt, welke nieuwsberichten er zijn en welke activiteiten er in je agenda staan. Zeg gewoon "Hé, Siri, wat is mijn update?"

Muziek afspelen op de HomePod

Een afbeelding met de tekst "Hé, Siri, stel een pasta-timer in voor acht minuten"

Ontspannen na het werk

Als je tijdens een avondwandeling ter ontspanning naar muziek of een podcast luistert, kun je thuis verder luisteren door je iPhone bij de bovenkant van de HomePod te houden. Je kunt ook een gepersonaliseerde selectie afspelen die Apple Music voor jou heeft samengesteld. Zeg "Hé, Siri, speel wat ontspannende muziek".

Ook tijdens het klaarmaken van het eten kun je de HomePod gebruiken. Zeg "Hé, Siri, stel een pasta-timer in voor acht minuten" of "Hé, Siri, hoeveel eetlepels gaan er in een liter?" En met meer dan één HomePod kun je iedereen aan tafel roepen door "Hé, Siri, gebruik intercom: Tijd om te eten!'" te zeggen.

Informatie opvragen met Siri

Een afbeelding met de tekst "Hé, Siri, speel oceaangeluiden".

Bedtijd

Voor het slapengaan kun je omgevingsgeluiden afspelen om bij in slaap te vallen. Zeg "Hé, Siri, speel regengeluiden". Om te voorkomen dat dit de hele nacht doorgaat, zeg je "Hé, Siri, stop over 30 minuten met afspelen". En vergeet niet om te zeggen "Hé, Siri, zet een wekker voor 7 uur 's ochtends".

Voordat je naar bed gaat, zeg je "Hé, Siri, welterusten" om een scène uit te voeren die je in de Woning-app hebt aangemaakt waarmee alle lichten worden uitgedaan, de voordeur op slot wordt gedaan en de thermostaat lager wordt gezet. Slaap lekker.

Informatie over het bedienen van je woning

Om in de HomePod-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.