Siri activeren

Opmerking: Om Siri te kunnen gebruiken, heb je een internetverbinding nodig.

Om Siri te activeren op je Mac, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Houd de microfoontoets ingedrukt als deze beschikbaar is in de rij met functietoetsen. Of gebruik de sneltoets die is ingesteld in de instellingen voor 'Siri en Spotlight'.

• Klik op 'Siri'  in de menubalk. Als dit niet wordt weergegeven, kun je het toevoegen via de instellingen voor 'Bedieningspaneel'.

• Tik op 'Siri' in de Touch Bar (als je Mac een Touch Bar heeft).

• Zeg "Hé, Siri" (als deze optie is ingeschakeld in de instellingen voor 'Siri en Spotlight'; de optie is alleen beschikbaar wanneer deze wordt ondersteund door je Mac, scherm of koptelefoon).

Zie het Apple Support-artikel Apparaten die 'Hé, Siri' ondersteunen om te controleren of je 'Hé, Siri' kunt gebruiken op je apparaat.