melding

Meldingen zijn interactieve waarschuwingen van apps en macOS die je van alles op de hoogte houden. Wanneer er bijvoorbeeld een FaceTime-gesprek of agenda-uitnodiging voor je binnenkomt, of wanneer er een software-update beschikbaar is, wordt er rechtsboven in het scherm een melding weergegeven. Bij veel meldingen kun je direct vanuit de melding reageren of andere acties ondernemen.

Je kunt meldingen aanpassen of in- en uitschakelen in Systeemvoorkeuren. Als je meldingen in het berichtencentrum wilt zien, klik je in de menubalk boven in het scherm op de datum en tijd.