Vereisten voor FaceTime Live Photos

Om een Live Photo te kunnen maken van iemand in een een-op-eenvideogesprek in FaceTime, hebben jij en degene met wie je het gesprek voert, een van de volgende apparaten nodig:

• Een Mac met de nieuwste versie van macOS 10.13.6 of macOS 10.14.4 of nieuwer

Zie het Apple Support-artikel Apple beveiligingsupdates voor meer informatie over de nieuwste versies van macOS.

• Een iPhone met iOS 12.1.4 of nieuwer

• Een iPad met iPadOS 13 of nieuwer

Om een Live Photo te kunnen maken van iemand in een FaceTime-groepsvideogesprek, hebben jij en degene met wie je het gesprek voert, een van de volgende apparaten nodig:

• Een Mac met macOS 10.15 of nieuwer

• Een iPhone met iOS 13 of nieuwer

• Een iPad met iPadOS 13 of nieuwer

Om een Live Photo te maken van een andere deelnemer moeten zowel jij als de andere persoon Live Photos hebben ingeschakeld in de instellingen van FaceTime.

Deze functie is niet in alle landen of regio's beschikbaar.