Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel geeft je vanaf één locatie in de menubalk snel toegang tot handige regelaars, zoals voor wifi, AirDrop, geluid, beeldschermen en focus, zodat je instellingen eenvoudig kunt aanpassen. Er wordt ook een oranje stip naast het bedieningspaneelsymbool weergegeven om aan te geven wanneer apps een microfoon op je Mac gebruiken. In het bedieningspaneel kun je zien welke apps de microfoon gebruiken.

Om het bedieningspaneel te openen, klik je op de Mac op het bedieningspaneel  in de menubalk. Om het bedieningspaneel aan te passen, kies je Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik je in de navigatiekolom op 'Bedieningspaneel' . (Mogelijk moet je omlaag scrollen.)