Payload

Een configureerbare systeeminstelling voor je Apple apparaten. Gebruik payloadinstellingen voor onder andere extra netwerkbeveiliging, identiteitscontrole voor gebruikers of wifi, het VPN-beleid en e-mailinstellingen. Met behulp van payloadinstellingen kun je een beperkingsbeleid definiëren voor het gebruik van Siri, FaceTime de camera of voor het installeren van apps. Je kunt ook een configuratiebeleid aanmaken met beleidsregels voor wifi-identiteitscontrole, zodat gebruikers direct verbinding kunnen maken met veilige wifitoegangspunten voor een snelle internetverbinding.