Apple klantnummer

Het accountnummer (of de accountnummers) dat Apple aan je organisatie heeft toegewezen. Je gebruikt dit nummer voor de aanschaf van hardware en software van Apple. Aan de hand van dit nummer wordt bepaald of je organisatie voor bepaalde programma's in aanmerking komt. Als je het nummer niet weet, neem je contact op met je inkoper, financiële afdeling of Apple accountteam. Dit is een ander nummer dan je GSX-accountnummer.

Opmerking: Laat eventuele voorloopnullen weg bij het invoeren van het Apple klantnummer.