Het Klaslokaal-venster met geselecteerde leerlingen op afstand.

Snel een klas aanmaken

Je kunt snel een klas aanmaken en leerlingen in de buurt, op afstand of beide uitnodigen.

Je eerste klas aanmaken

Het Klaslokaal-venster op de Mac, met de knop 'Schermen' gemarkeerd. Onder in het scherm worden de schermen van alle geselecteerde leerlingen weergegeven.

Meekijken op schermen

Kijk mee op de schermen van je leerlingen om ze bij de les te houden.

Meekijken op de schermen van al je leerlingen

Het navigatiepaneel in het Klaslokaal-venster met een groep geselecteerde leerlingen en daarboven twee doelen om uit te kiezen: Boeken en Safari.

Een webpagina, EPUB-boek of pdf openen voor leerlingen

Open een webpagina, een EPUB-boek of een pdf om leerlingen meer te laten leren over een bepaald onderwerp.

Een bladwijzer voor een webpagina, een EPUB-hoofdstuk of een pdf openen

Om in de gebruikershandleiding voor Klaslokaal voor de Mac te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.