Een rekenmachine in de wetenschappelijke modus met een omrekening van astronomische eenheden naar lichtjaren.

Verschillende modi voor verschillende behoeften

Je kunt resultaten berekenen in de Rekenmachine-app met de standaard-, wetenschappelijke of programmeursmodi. Of je schakelt over naar wiskundenotities om uitdrukkingen op te lossen of variabelen te gebruiken in de app Notities.

De juiste modus kiezen in Rekenmachine op de Mac

Een rekenmachine in de wetenschappelijke modus met omrekening ingeschakeld.

Eenvoudig omrekenen

Van mijl naar millimeter? Van yen naar euro? Je kunt lengte, gewicht, vermogen, druk, snelheid, valuta en meer omrekenen met een handige omrekenmodus in de app.

Eenheden of valuta omrekenen in Rekenmachine op de Mac

Om in de gebruikershandleiding voor Rekenmachine te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.