Het Boot Camp-configuratiescherm met daarin het selectiepaneel voor opstartschijven, waarin ook opties te zien zijn voor het herstarten van je computer of het gebruiken van je computer in doelschijfmodus.

Je Mac opstarten met macOS of Windows

Je kunt het standaardbesturingssysteem (Windows of macOS) instellen waarmee de Mac wordt opgestart.

Instellen met welk besturingssysteem de computer standaard wordt opgestart

Het Boot Camp-configuratiescherm met daarin het paneel met trackpadopties, waarin je kunt kiezen welke gebaren met een of twee vingers je wilt gebruiken, zoals 'Tikken om te klikken' en de locatie op het trackpad voor secundair klikken.

Hardware configureren

In het Boot Camp-configuratiescherm in Windows kun je je toetsenbord, muis, trackpad en andere hardware configureren.

Aan de slag met het Boot Camp-configuratiescherm

Om in de gebruikershandleiding voor het Boot Camp-configuratiescherm te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de Boot Camp Support-website voor meer ondersteuning.