Boot Camp-assistent Help

Welkom bij Boot Camp-assistent

Je kunt Windows op je Mac installeren.

Boot Camp geopend en gereed voor de installatie van Windows.
Het installatievenster van Boot Camp-assistent.

Windows-programma's op je Mac gebruiken

Is je favoriete MMORPG-game alleen beschikbaar voor Windows? Staan al je financiële gegevens in een boekhoudprogramma dat alleen onder Windows draait? Moet je webpagina's testen in Internet Explorer? Geen probleem. Je gebruikt gewoon Boot Camp om Windows op je Mac te installeren.

Het introductiepaneel van Boot Camp, met daarin een knop voor helpinformatie en een knop om door te gaan met de installatie.

Installatie in een handomdraai

Jij zorgt dat je een ISO-schijfkopiebestand van Windows hebt en Boot Camp-assistent doet de rest. Open Boot Camp-assistent en volg de instructies op het scherm.