macOS High Sierra

Je Mac in Windows configureren

In het Boot Camp-configuratiescherm kun je je hardware configureren en Boot Camp-opties aanpassen terwijl je met Windows werkt. Zie Boot Camp-configuratiescherm Help voor meer informatie.

Voer in Windows een of meer van de volgende stappen uit:

• Het Boot Camp-configuratiescherm gebruiken: Klik op de pijl voor het weergeven van verborgen symbolen rechts in de taakbalk, klik op het Boot Camp-symbool en kies vervolgens het Boot Camp-configuratiescherm. Klik op 'Ja' als een dialoogvenster voor het beheren van gebruikersaccounts wordt weergegeven.

• Meer informatie over het Boot Camp-configuratiescherm: Klik op de pijl voor het weergeven van verborgen symbolen rechts in de taakbalk, klik op het Boot Camp-symbool en kies vervolgens de Boot Camp-help.