macOS High Sierra

Instellen met welk besturingssysteem de computer standaard wordt opgestart

Nadat je Windows hebt geïnstalleerd, kun je macOS of Windows als standaardbesturingssysteem instellen.

1. Start op met macOS, kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'Opstartschijf'.

2. Selecteer de opstartschijf met het besturingssysteem waarmee je standaard wilt opstarten.

3. Klik op 'Herstart' als je de computer direct met het standaardbesturingssysteem wilt opstarten.