Gebruikershandleiding Boeken

voor macOS Mojave

De verzameling 'Alle boeken' in de Boeken-bibliotheek.

Je bibliotheek samenstellen

Kies uit duizenden boeken (klassiekers, bestsellers, enzovoort) om je persoonlijke bibliotheek op te bouwen.

Boeken downloaden

Een boek op dezelfde pagina in de Boeken-app op een iPad en in het programma Boeken op een Mac.

Meteen de draad weer oppakken

Lees tijdens een vlucht een boek in Boeken op je iPad en ga later in je hotel in Boeken op je Mac gewoon verder waar je gebleven was. iCloud houdt namelijk bij op welke pagina je bent.

Je boeken op al je apparaten zien

Een boek met een aangepaste weergave en het weergavemenu met de geselecteerde tekstgrootte, de achtergrondkleur en het lettertype.

Boeken zoals jij ze hebben wilt

Pas de tekstgrootte, achtergrondkleur en het lettertype van een boek aan jouw manier van lezen aan.

De weergave van een boek wijzigen

Om door de gebruikershandleiding voor Boeken te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.