Organisatie‑ID

Een Organisatie-ID is je unieke identificatie in Apple School Manager. Wanneer je je Organisatie-ID geeft aan een deelnemende, geautoriseerde Apple reseller of mobiele aanbieder en je het reseller-nummer van die reseller toevoegt aan je accountprofiel, geef je die reseller toestemming om bij hen gekochte apparaten door te geven aan Apple zodat de serienummers worden weergegeven in Apple School Manager. De Organisatie-ID kan ook worden gebruikt met app-ontwikkelaars, zodat ze Op maat gemaakte apps specifiek voor je organisatie kunnen verspreiden.