Apple klantnummer

Het Apple klantnummer is het accountnummer (of nummers) dat door Apple aan je organisatie is toegekend en wordt gebruikt om Apple hardware of software te kopen. Het is nodig om te kunnen verifiëren of je organisatie voor bepaalde programma's in aanmerking komt. Als je de nummers niet weet, neem dan contact op met je inkoopafdeling, financiële administratie of Apple accountteam. Dit nummer is niet hetzelfde als je GSX‑accountnummer.

Opmerking: Als je een Apple klantnummer invoert, laat dan de voorloopnullen weg.