De beginpagina van de Mac App Store. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat links naar andere pagina's: 'Ontdekken', 'Creëren', 'Werken', 'Spelen', 'Ontwikkelen', 'Categorieën' en 'Updates'. Rechts bevinden zich klikbare gebieden zoals 'Achter de schermen', 'Van de redactie' en 'Onze favorieten'.

Vind de perfecte app

In de Mac App Store kun je eenvoudig de juiste app vinden. Klik op de tab 'Ontdekken' voor diepgaande artikelen over de beste Mac-apps. Of klik op 'Creëren' voor inspirerende apps voor het maken van films, het bewerken van foto's of het maken van een grafisch ontwerp.

Apps zoeken, kopen en downloaden

De beginpagina van Apple Arcade.

Toegang tot een verzameling geweldige nieuwe games

Met Apple Arcade ontdek je baanbrekende nieuwe games. Met één abonnement kun je alle Apple Arcade-games uit de App Store downloaden en spelen, zolang je abonnee blijft.

Een abonnement nemen op Apple Arcade

De pagina van een Mac App Store-account met daarop diverse apps die kunnen worden gedownload. In het App Store-voorkeurenpaneel, weergegeven als apart venster rechtsonder op de accountpagina, zijn de volgende opties geselecteerd: 'Automatische updates', 'Download apps die zijn aangeschaft op andere Mac-computers automatisch', 'Speel video automatisch af' en 'Beoordelingen en recensies'. Onder in het paneel staan venstermenu's waarin je wachtwoordopties kunt kiezen voor de aankoop van apps en voor gratis downloads.

Al je apps op al je computers downloaden

Je kunt tijd besparen door de apps die je koopt automatisch op je andere Mac-computers te installeren (als je daarop met dezelfde Apple ID bent ingelogd).

Apps bijwerken

Om door de gebruikershandleiding voor de App Store te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Apple Arcade is niet overal beschikbaar. Compatibele hardware en software vereist. Bepaald materiaal is mogelijk niet overal beschikbaar. Niet al het weergegeven materiaal is overal beschikbaar waar de voorziening beschikbaar is.