Beheerde Apple ID

Net als andere Apple ID's wordt een beheerde Apple ID gebruikt om in te loggen bij een persoonlijk of gedeeld apparaat. Beheerde Apple ID's worden ook gebruikt om toegang te krijgen tot Apple voorzieningen, zoals iCloud en samenwerking in de iWork-apps en de Notities-app, en Apple School Manager of Apple Business Manager. Met beheerde Apple ID's wordt tegemoetgekomen aan de behoeften en wettelijke vereisten van organisaties. Organisaties kunnen daarmee het wachtwoordbeleid regelen, beperkingen instellen voor aankopen en communicatievoorzieningen, en bevoegdheden beheren op basis van rollen. (Iemand met de rol van beheerder of medewerker kan bijvoorbeeld met een beheerde Apple ID inloggen bij het webportaal van Apple School Manager of Apple Business Manager.)

Opmerking: 'Delen met gezin' wordt niet ondersteund bij beheerde Apple ID's.