Het Dock

Het Dock bevindt zich standaard onder in het scherm. Het is een handige plek voor onderdelen die je vaak gebruikt. Je kunt programma's en documenten aan het Dock toevoegen of daaruit verwijderen, alsook het Dock groter of kleiner maken, verplaatsen naar de linkerkant of rechterkant van het scherm of zelfs helemaal verbergen.

• Om een onderdeel aan het Dock toe te voegen, hoef je het onderdeel alleen maar naar de gewenste plek te slepen. Plaats programma's aan de linkerkant van de lijn in het Dock en documenten aan de rechterkant.

• Om een onderdeel te verwijderen, hoef je het alleen maar uit het Dock te slepen. Als je een onderdeel uit het Dock verwijdert, wordt het onderdeel niet van de Mac verwijderd.