De software bijwerken om je AirPods te koppelen

Ga als volgt te werk om je apparaat bij te werken:

• iPhone of iPad: Tik in Instellingen  op 'Algemeen' > 'Software-update'.

• Apple Watch: Open de Apple Watch-app op je iPhone. Tik op 'Mijn Watch' en ga naar 'Algemeen' > 'Software-update'.

• Mac: Kies Apple-menu  > 'Systeeminstellingen', klik op 'Algemeen'  in de navigatiekolom en klik aan de rechterkant op 'Software-update'.

• Apple TV: Ga in Instellingen  naar 'Software-updates' en selecteer 'Werk software bij'.

• Apple Vision Pro: Tik in Settings  op 'General' > 'Software Update'.

Je apparaat heeft de volgende software nodig om met je AirPods te kunnen koppelen:

• AirPods (1e generatie): iOS 10, watchOS 3, tvOS 11, macOS 10.12 of nieuwer.

• AirPods (2e generatie): iOS 12.2, watchOS 5.2, tvOS 12.2, macOS 10.14.4 of nieuwer.

• AirPods (3e generatie): iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, macOS 12.1 of nieuwer.

• AirPods Pro (1e generatie): iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2, macOS 10.15.1 of nieuwer.

• AirPods Pro (2e generatie): iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13 of nieuwer.

• AirPods Max: iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2, tvOS 14.3, macOS 11.1 of nieuwer.