Je AirPods verbinden

Draag je AirPods en voer een van de volgende stappen uit:

• Op de iPhone of iPad: Tik in Instellingen  op 'Bluetooth'. Als je AirPods niet zijn verbonden, tik je op 'Niet verbonden'.

• Op een Apple Watch: Tik in Instellingen  op 'Bluetooth'. Als je AirPods niet zijn verbonden, tik je op 'Niet verbonden'.

• Op een Mac: Kies Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik op 'Bedieningspaneel'  in de navigatiekolom (mogelijk moet je omlaag scrollen). Klik aan de rechterkant op het venstermenu naast 'Bluetooth'  en kies 'Toon in menubalk'. Klik op het Bluetooth-symbool in de menubalk en kies de AirPods die je wilt verbinden.

• Op een Apple TV: Navigeer omlaag om het infopaneel weer te geven, selecteer 'Audio' en selecteer je AirPods in de luidsprekeropties aan de rechterkant.