Service en reparatie voor Apple TV

Lees hier meer over serviceopties, garantie en prijzen voor Apple TV.

Hoe kan ik een reparatie aanvragen voor mijn Apple TV?

Apple biedt veel manieren om support en service aan te vragen voor uw Apple TV. Kies wat het beste bij u past. Als u problemen hebt met de configuratie, AirPlay of de App Store, kunt u eerst onze Support-artikelen lezen.

Apple Support-artikelen lezen

Contact met ons opnemen

Neem contact met ons op voor advies van een Apple Support-expert. We helpen u uw probleem op te lossen of we plannen een reparatie. Zorg dat u het serienummer van het product, uw Apple ID en uw wachtwoord bij de hand hebt voordat u contact met ons opneemt.

Het serienummer van een Apple product vinden
Support aanvragen

Opsturen

Neem contact met ons op en wij sturen u een verpakking voor uw Apple TV. U kunt de Apple TV naar ons opsturen en wij zullen deze zo snel mogelijk repareren of vervangen.

Service aanvragen

Inleveren

Als u persoonlijke hulp wilt, neemt u contact op met een erkende Apple serviceprovider of maakt u online een afspraak bij een Apple Store. Zorg ervoor dat u uw Apple ID en wachtwoord weet voordat u naar uw afspraak gaat.

Service aanvragen

Hoeveel kost het om mijn Apple TV te repareren of te vervangen?

Er zijn geen kosten aan verbonden als het probleem onder de garantie, een AppleCare Protection Plan of de consumentenwetgeving valt. Als uw probleem niet wordt gedekt, betaalt u kosten voor service buiten de garantie.

Model Kosten voor reparatie buiten garantie
Apple TV 4K (2e generatie) 32 GB € 167,10
Apple TV 4K (2e generatie) 64 GB € 167,10
Apple TV 4K (1ste generatie) 32 GB € 167,10
Apple TV 4K (2ste generatie) 64 GB € 167,10
Apple TV HD 32 GB € 137,10
Apple TV HD 64 GB € 137,10

De hier weergegeven prijzen zijn de prijzen voor door Apple uitgevoerde reparaties. Andere serviceproviders hanteren mogelijk andere prijzen en voorwaarden. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. Prijzen voor reparatie buiten de garantie bevatten ook verzendkosten van € 12,10.

Hoelang duurt het?

Afhankelijk van de plaats waar u service krijgt, kunt u mogelijk de status van uw reparatie online controleren.

De status van uw serviceverzoek controleren

Wordt uw Apple TV gedekt door AppleCare?

Het AppleCare Protection Plan biedt u technische support van experts en dekking van hardware van Apple.

Weet u niet zeker of uw apparaat onder de garantie valt? Controleer of u AppleCare Protection Plan-dekking hebt door het serienummer van uw Apple TV in te voeren.

Meer informatie over het AppleCare Protection Plan voor Apple TV

Express Replacement Service

Als u de Apple TV direct moet vervangen, kiest u voor de Express Replacement Service: deze biedt snelle levering. We sturen u meteen uw vervangende Apple TV met verzendmateriaal en -instructies. Stuur uw originele Apple TV binnen 10 werkdagen vanaf uw aanvraag naar ons terug om te voorkomen dat u de volledige vervangingswaarde voor Apple TV moet betalen.

Express Replacement Service is een voordeel van het AppleCare Protection Plan. Met de service wordt de vervangende Apple TV sneller geleverd, maar eventuele kosten voor uw product, zoals kosten voor service of de vervangingswaarde, worden er niet door gedekt. Wanneer we uw originele apparaat hebben ontvangen, stellen we vast wat deze kosten zijn. In de tussentijd kunt u uw vervangende Apple TV gebruiken.

Wanneer u Express Replacement Service aanvraagt, laten we een tijdelijke reservering op uw creditcard boeken om de vervangingswaarde van uw product te dekken. Deze verloopt indien:

• Je reparatie wordt gedekt door de garantie, een AppleCare-abonnement of de consumentenwetgeving
  • Wij uw originele product binnen 10 werkdagen ontvangen

Als na ontvangst van de door u teruggestuurde Apple TV blijkt dat het apparaat ernstig is beschadigd door een ongeluk of niet-functionerend is na ongeautoriseerde aanpassingen, betaalt u de volledige vervangingswaarde.

Model Vervangingswaarde
Apple TV 4K (2e generatie) 32 GB € 199
Apple TV 4K (2e generatie) 64 GB € 219
Apple TV 4K (1ste generatie) 32 GB € 179
Apple TV 4K (2ste generatie) 64 GB € 199
Apple TV HD 32 GB € 139
Apple TV HD 64 GB € 179

Alle prijzen zijn in België van toepassing. Deze prijzen zijn in euro en inclusief btw. Uw vervangende Apple TV is nieuw of vergelijkbaar met nieuw. Apple behoudt zich het recht voor om de waarde van het vervangende product op deze website van tijd tot tijd te wijzigen.

Service buiten garantie

Reparaties vallen niet onder de garantie wanneer:

• Uw Apple TV ouder is dan één jaar
  • Uw Apple TV een probleem heeft dat niet onder de garantie of de consumentenwetgeving valt, zoals onopzettelijke schade of schade die is veroorzaakt door ongeoorloofde wijzigingen

We brengen kosten in rekening voor service buiten garantie. Als we een probleem vinden met uw Apple TV, repareren we deze of vervangen we deze door een Apple TV die nieuw of dezelfde prestaties en betrouwbaarheid biedt als een nieuw apparaat. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor details.

Apple's Beperkte Garantie lezen
De reparatievoorwaarden van Apple lezen

Batterijservice voor uw Remote

Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden geleverd met een Remote met een oplaadbare batterij.Als uw batterij een fabricagefout heeft en onder de dekking van Apple's Beperkte Garantie, een AppleCare Protection Plan of de consumentenwetgeving valt, wordt de service zonder bijkomende kosten uitgevoerd. Onze garantie biedt geen dekking voor slijtage van batterijen die door normaal gebruik is ontstaan.

We moeten mogelijk uw accessoire testen om de oorzaak van het batterijprobleem te vinden. Als de Siri Remote niet onder enige garantie valt, kunnen we deze tegen betaling repareren of vervangen.

U krijgt een bijkomend voordeel als u een AppleCare Protection Plan hebt. Als uw batterij minder dan 80 procent van de oorspronkelijke capaciteit kan vasthouden en is gedekt door uw AppleCare-abonnement, wordt het accessoire kosteloos gerepareerd.

De prijzen van Apple voor service aan batterijen buiten de garantie bekijken
Meer informatie over het verlengen van de gebruiksduur van de batterij

Apple accessoires

De Apple accessoires die in de verpakking bij de Apple TV zitten, vallen onder onze garantie en de consumentenwetgeving. Ze vallen ook onder de dekking van het AppleCare Protection Plan. Neem voor servicedetails contact op met Apple of met een erkende Apple serviceprovider.

Apple's Beperkte Garantie voor accessoires lezen
Contact opnemen met Apple Support

Voorbereiding voor service aan uw Apple TV

• Houd uw Apple ID en wachtwoord, en het serienummer van de Apple TV bij de hand.
  • Bewaar zelf de kabels en andere accessoires voor uw Apple TV wanneer u service laat uitvoeren.