Laad uw Apple Watch op met behulp van het magnetische oplaaddock voor Apple Watch

Ontdek hoe u uw Apple Watch oplaadt met het magnetische oplaaddock voor Apple Watch en vraag om hulp als het apparaat niet wordt opgeladen.

Een Apple Watch opladen

1. Sluit het magnetische oplaaddock voor Apple Watch aan op een Apple USB-lichtnetadapter.
  2. Sluit de adapter aan op een stopcontact.
  3. Plaats de achterkant van de Apple Watch op de oplader. De magneten van de oplader worden uitgelijnd met de Apple Watch en u ziet een oplaadsymbool op de wijzerplaat.
  4. Wacht tot de Apple Watch is opgeladen. Terwijl het apparaat wordt opgeladen, ziet u een groene bliksemschicht op het scherm van de Apple Watch.

U kunt uw Apple Watch tijdens het opladen plat neerleggen, met het bandje geopend. U kunt het apparaat ook op de zijkant neerleggen. Als de Apple Watch op de zijkant ligt, schakelt deze automatisch over naar de nachtklokmodus, zodat u de Apple Watch als wekker kunt gebruiken.

Hulp vragen

Als uw Apple Watch niet wordt opgeladen:
  1. Verwijder de plastic folie volledig van beide kanten van de oplader.
  2. Controleer of de achterkant van de Apple Watch, de oplader of de magneet vuil zijn.
  3. Als de Apple Watch geen batterij meer heeft, verschijnt de groene bliksemschicht pas enkele minuten nadat u het apparaat begint op te laden.

Als ‘Accessoire niet ondersteund voor opladen’ wordt weergegeven op het scherm:

1. Verwijder de plastic folie volledig van beide kanten van de oplader.
  2. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgelijnd met de magneten op de oplader.

Ontdek meer over uw Apple Watch, de batterij en het opladen