Ontbrekende tekstvakken voor hoofdtekst toevoegen in iBooks Author

Als u de tekstvakken voor hoofdtekst hebt verwijderd in iBooks Author, kunt u de lay-out opnieuw proberen toepassen of kunt u een nieuw tekstvak toevoegen.

Als het tekstvak voor hoofdtekst ontbreekt op een pagina, kunt u de lay-out opnieuw proberen toepassen op het hoofdstuk of de sectie waaraan u werkt.

1. Zorg ervoor dat u de paginaminiaturen ziet. Als deze zijn verborgen, gaat u naar Weergave > Paginaminiaturen.
  2. Control-klik op de miniatuur van de pagina en selecteer 'Pas lay-out opnieuw op hoofdstuk toe' of 'Pas lay-out opnieuw op sectie toe'.

Als het tekstvak voor hoofdtekst ontbreekt in de lay-out, kunt u een nieuw tekstvak toevoegen.

1. Ga naar Weergave > Toon lay-outs.
  2. Selecteer de lay-out voor de pagina waaraan u werkt.
  3. Klik op 'Tekstvak' en pas de grootte ervan op de pagina aan met de grepen. Als u de weergave van de hoofdtekst wilt wijzigen, kunt u de instellingen aanpassen met Lay-outinfo en Tekstinfo.
  4. Selecteer in Lay-outinfo de optie 'Bewerkbaar op pagina's met deze lay-out' en kies 'Hoofdtekst' in het menu Tag.
    Lay-outinfo in iBooks Author
  5. Als u deze lay-out wilt toepassen op de pagina, Control-klikt u op de miniatuur en selecteert u 'Pas lay-out opnieuw toe'.