iOS 7: welke softwarefuncties ondersteunt mijn iPhone, iPad of iPod touch?

Lees hier meer over welke functies van iOS 7 een apparaat ondersteunt.

Functies en mogelijkheden van iOS 7 variëren per apparaat en sommige functies zijn alleen bij bepaalde apparaten en modellen beschikbaar.

Bedieningspaneel
Berichtencentrum ✓
Multitasking
Camera: panorama en realtime filters    ✓ 1
Camera: 3x videozoom
Camera: burst-modus en slo-mo-video
Foto's: filters ✓  ✓   ✓
AirDrop     ✓
Safari
iTunes Radio2
Siri3
App Store
Zoek mijn iPhone
FaceTime-audio4
Kaarten: nachtmodus
Kaarten: stapsgewijze instructies bij wandelen
Touch ID
10 Key Chinees toetsenbord5
10 Key Koreaans toetsenbord5

Opmerkingen:

1. Panorama is niet beschikbaar op een iPod touch (5e generatie) van 16 GB.
  2. iTunes Radio is niet in alle landen beschikbaar.
  3. Siri vereist internettoegang. Siri is mogelijk niet beschikbaar in alle talen of gebieden, en functies kunnen per gebied verschillen. Mogelijk worden kosten voor mobiele data in rekening gebracht.
  4. FaceTime-audio is mogelijk niet beschikbaar op apparaten die zijn aangeschaft of worden gebruikt in bepaalde landen waaronder China. Mogelijk worden kosten voor data door de aanbieder in rekening gebracht.
  5. Het 10 Key Chinees toetsenbord is beschikbaar op apparaten die worden verkocht in China, Hongkong en Macau. Het 10 Key Koreaans toetsenbord is beschikbaar op apparaten die worden verkocht in Korea.

Bedieningspaneel
Berichtencentrum
Multitasking  ✓
Camera: 3x videozoom
Foto's: filters
AirDrop
Safari
iTunes Radio1
Siri2
App Store
Zoek mijn iPhone
FaceTime-audio3
Kaarten: nachtmodus 4 4 4 4 4 4
Kaarten: stapsgewijze instructies bij wandelen   4 4 4 4 4

Opmerkingen:

1. iTunes Radio is niet in alle landen beschikbaar.
  2. Siri vereist internettoegang. Siri is mogelijk niet beschikbaar in alle talen of gebieden, en functies kunnen per gebied verschillen. Mogelijk worden kosten voor mobiele data in rekening gebracht.
  3. FaceTime-audio is mogelijk niet beschikbaar op apparaten die zijn aangeschaft of worden gebruikt in bepaalde landen waaronder China. Mogelijk worden kosten voor data door de aanbieder in rekening gebracht.
  4. Nachtmodus en stapsgewijze instructies bij wandelen zijn alleen beschikbaar op iPads met mobiele data.
  5. Het 10 Key Chinees toetsenbord is beschikbaar op apparaten die worden verkocht in China, Hongkong en Macau. Het 10 Key Koreaans toetsenbord is beschikbaar op apparaten die worden verkocht in Korea.

Voor een lijst met bijkomende functies en mogelijkheden die op iOS-apparaten beschikbaar zijn, raadpleegt u de iOS 7-software-update en de beschikbare voorzieningen.

iOS 7 is niet beschikbaar voor de iPhone 3GS of ouder, iPod touch (4e generatie) of ouder, of iPad (1e generatie).