Apple Configurator 1.4: een oudere versie bijwerken

Lees hier meer over de migratie van bewaarde gegevens wanneer u bijwerkt naar Apple Configurator 1.4.

Apple Configurator 1.4 gebruikt een verbeterde database met een nieuwe structuur. Wanneer u Apple Configurator 1.4 voor het eerst opent, wordt de huidige database gemigreerd naar de nieuwe database en wordt een reservekopie van de oude database verplaatst naar de map Previous Data (Oude gegevens):

~/Bibliotheek/Containers/com.apple.configurator/Data/Library/Application/Support/com.apple.configurator/Previous Data/

Opmerking: de map Previous Data (Oude gegevens) bevat ook de map Resources (Bronnen) met programma's, reservekopieën van apparaten, reservekopieën van gebruikers, documenten en IPSW-bestanden. Voor de migratie verplaatst Apple Configurator reservekopieën van bepaalde bronnen naar deze map. Als u ziet dat bronnen ontbreken in de geüpgrade database, zoekt u deze in de map Resources (Bronnen).

Als de migratie is geslaagd, kunt u alle bestanden met bewaarde gegevens in de map Previous Data (Oude gegevens) verwijderen. Apple Configurator 1.4 gebruikt deze niet opnieuw.