AirPort-configuratieprogramma 6: het Ethernet (WAN) Mac-adres van een basisstation weergeven

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het Ethernet Mac-adres van uw lokaal verbonden AirPort-basisstation weergeeft met behulp van AirPort-configuratieprogramma 6.

Volg deze stappen om het Ethernet Mac-adres van uw lokaal verbonden AirPort-basisstation weer te geven met behulp van AirPort-configuratieprogramma 6:

1. Maak verbinding met het Wi-Fi-netwerk van het AirPort-basisstation.
  2. Open AirPort-configuratieprogramma in de map Programma's > Hulpprogramma's op uw Mac.
  3. Selecteer het gewenste basisstation door er eenmaal op te klikken om het venstermenu voor het wijzigen van het basisstation weer te geven.
  4. Verplaats de muis over de lichtgrijze naam van het basisstation in het midden boven in het venstermenu voor het wijzigen van het basisstation.

Het model en de Ethernet- en Wi-Fi radio MAC-adressen verschijnen binnen enkele seconden in een venstermenu met informatie over het basisstation.