iPad: veiligheidscertificaat voor batterij

Lees hier meer over het veiligheidscertificaat voor de batterij van de iPad.

De iPad heeft een geavanceerde lithium-polymeer-batterij waarmee u het apparaat tot wel tien uur kunt gebruiken*. Bovendien is de batterij van de iPad ontworpen om te voldoen aan de normen van het internationale veiligheidscertificaat. De batterij van elke iPad is getest, gecertificeerd en voldoet aan de onderstaande normen. Deze normen voldoen aan de veiligheids- en testcriteria in FAA Advisory Circular AC 120-76B inzake de luchtwaardigheid en het gebruik van draagbare elektronische flightbags.

• UN38.3 veiligheidsstandaarden in de Verenigde Naties (VN): inzake de veiligheid van de batterij tijdens luchtvervoer.
  • Underwriters Laboratory (UL) 2054: inzake de veiligheid van lithium-ionbatterijen tijdens algemeen gebruik; UL 60950-1 inzake het gebruik van batterijen in IT-apparaten.
  • IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 1725: inzake de veiligheid van lithium-ionbatterijen tijdens algemeen gebruik.

* De gebruiksduur van de batterij hangt af van het gebruik en de configuratie.