Over Apple Configurator 1.0.1

Apple Configurator 1.0.1 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator.

De Apple Configurator 1.0.1-update is beschikbaar in de Mac App Store.

De update verbetert de algemene stabiliteit en prestaties en verhelpt een aantal problemen waaronder de volgende:

• Bedrijfsapps die als .ipa-bestand zijn verpakt, worden correct geïmporteerd en geïnstalleerd.
  • Inwisselcodes voor apps waarvan de titel een komma bevat, kunnen nu worden geïmporteerd.
  • Een inwisselcode mag opnieuw worden gebruikt om een app op een ander apparaat te installeren als het oorspronkelijke apparaat onbeheerd is en door Apple Configurator is gewist, of als de installatie van de app op het oorspronkelijke apparaat niet is voltooid.
  • De inwisselcode die is gebruikt bij het kopen van een app in iTunes mag ook worden gebruikt om de app met Apple Configurator op één apparaat te installeren.
  • Het aantal resterende inwisselcodes voor een app wordt nu correct weergegeven.
  • Notities en bladwijzers die zijn ingevoerd in iBooks en iTunes U worden verwijderd wanneer een reservekopie wordt teruggezet op een beheerd apparaat.
  • Het WPA2-wachtwoord wordt bewaard tijdens het bewerken van een Wi-Fi-profiellading.
  • De naam van een bewaarde reservekopie wordt bewaard als deze wordt bewerkt.
  • De opslagcapaciteit van een iPod touch met 8 GB geheugen wordt nu correct weergegeven.
  • Het aankruisvak "Wis alle inhoud en instellingen" op het paneel Voorbereiden werd gewijzigd naar "Wis voor installatie".

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.