Een reservekopie maken van iCal-agendagegevens

Leer hier hoe u een reservekopie maakt van iCal-agendagegevens.

U kunt het volgende doen om een lokale reservekopie te maken van uw iCal-gegevens:

• Een iCal-archief bewaren op uw harde schijf
    of
  • Een individuele agenda exporteren naar een bestand op uw harde schijf (gebruik deze methode voor alle CalDAV-agenda's)

Een iCal-archief maken

Maak een reservekopie van uw iCal-gegevens en bewaar die op uw harde schijf (als een icbu-bestand).

Individuele agenda('s) exporteren

Selecteer in de navigatiekolom van iCal de agenda waarvoor u een reservekopie wilt maken. U wilt dit bijvoorbeeld doen voordat u een probleem met een specifieke agenda oplost. Gebruik deze methode voor elke CalDAV-agenda.

1. Kies Exporteer in het menu Archief.
  2. Bewaar het bestand. Het wordt bewaard als een ics-bestand.
  3. Herhaal het proces voor elke agenda waarvoor u een reservekopie wilt maken.

Tip: als u een reservekopie wilt maken van uw volledige harde schijf, inclusief alle iCal icbu- of ics-bestanden die u al hebt bewaard op uw harde schijf, gebruikt u Time Machine.