iPhoto: vijfstappenplan voor geweldige fotoboeken, kaarten en kalenders

Volg deze vijf stappen om ervoor te zorgen dat u prachtige fotoboeken, kaarten en kalenders ontvangt telkens u er bestelt!

1. Maak geweldige foto's

Voor geweldige fotoboeken, kaarten en kalenders moet u eerst geweldige foto's hebben. Neem contact op met de fabrikant van uw camera om te weten hoe u geweldige foto's maakt. Als u een gele waarschuwingsdriehoek merkt op een foto, raadpleegt u "Wat moet ik doen als een waarschuwing over een lage resolutie verschijnt?".

2. Gebruik de nieuwste versie van iPhoto

Toon iedereen hoe het moet en gebruik de nieuwste versie van iPhoto. Ga naar Apple Downloads om beschikbare software-updates te zoeken. Raadpleeg De software bijwerken om meer te weten over het bijwerken van uw software.

3. Gebruik iPhoto om aanpassingen aan te brengen

Laat iPhoto u helpen! Verbeteringen aanbrengen aan foto's met programma's van andere fabrikanten kan leiden tot onverwachte resultaten in uw afgedrukte bestelling. Raadpleeg "Verschillen in afbeeldingen tussen boeken en afdrukken" en ontdek wat u kunt verwachten van uw afgedrukte fotoboeken, kaarten en kalenders.

4. Bekijk een voorvertoning van uw bestelling

Controleer hoe het bestand dat u naar Apple verstuurt er uitziet om algemene problemen te vermijden zoals ontbrekende foto's en afgesneden tekst. Controleer de inhoud van elke pagina om u ervan te verzekeren dat u geen laatste wijzigingen moet aanbrengen. Raadpleeg "Een voorvertoning van een bestelling zien" en ontdek hier meer over.

5. Plaats uw bestelling

Laat uw bestelling aan huis leveren. Als u tevreden bent met uw fotoboek, kaart of kalender, klikt u op de knop Koop om uw bestelling af te ronden. Als u wijzigingen moet aanbrengen aan uw bestelling, annuleert u deze binnen 90 minuten na de bestelling door een bezoek te brengen aan de statuspagina van de bestelling en plaatst u een nieuwe bestelling via iPhoto.

Als u iPhoto '11 gebruikt, raadpleegt u Kalenders en iPhoto '11.