De loopindex opnieuw opbouwen in GarageBand

De loopindex kan in bepaalde situaties onstabiel worden en moet dan opnieuw worden opgebouwd.

Als dit het geval is, kan er het volgende gebeuren:

• Het bericht 'Geen Apple loops gevonden' verschijnt wanneer u de loopbrowser opent.
  • De knoppen van de loopbrowser zijn niet beschikbaar en er verschijnen geen loops in de browser.
  • Er zijn andere problemen met de Apple loops.

Voer de volgende stappen uit om de indexbestanden opnieuw op te bouwen:

1. Meld u aan met een beheerdersaccount.
  2. Als GarageBand open staat, sluit het dan.
  3. Klik op het Finder-symbool in het Dock.
  4. Kies 'Ga naar map' uit het menu 'Ga'.
  5. Voer de locatie van de map in: zie dit artikel.
  6. Klik op 'Ga'.
  7. Sleep alle 'search index'-bestanden van de indexmap van Apple loops naar de Prullenmand. (Deze bestanden worden later opnieuw opgebouwd.)
  8. Open GarageBand.
  9. Klik op de knop van de loopbrowser. Mogelijk verschijnt het bericht 'Geen Apple loops gevonden'.
  10. Klik op het Finder-symbool in het Dock.
  11. Kies 'Ga naar map' uit het menu 'Ga'.
  12. Voer de locatie van de map in: zie dit artikel.
  13. Klik op Ga.
  14. Zoek de map met Apple loops en sleep deze met de Finder naar de loopbrowser in GarageBand.
  15. Zorg ervoor dat u stappen 11-14 herhaalt, en alle mogelijke locaties van loops controleert, zoals in dit artikel beschreven.

Met de laatste stap maakt u een nieuwe index voor de map met Apple loops. Als u GarageBand Jam Pack hebt geïnstalleerd, herhaalt u de laatste stap voor de Apple loops voor de map met GarageBand Jam Pack.