FaceTime-camera: het bericht "Uw camera wordt door een ander programma gebruikt"

De FaceTime-camera kan maar door één programma tegelijk worden gebruikt. Het bericht "Uw camera wordt gebruikt door een ander programma" kan verschijnen bij een video-oproep.

Als u het bovenstaande bericht krijgt, volgt u deze stappen:

1. Stop alle programma's die de FaceTime-camera gebruiken. Als u niet weet welke programma's de FaceTime-camera kunnen gebruiken, stopt u alle open programma's. Voorbeelden van programma's (maar niet alle) die de FaceTime-camera kunnen gebruiken zijn iChat, iMessage en PhotoBooth.
  2. Open slechts één programma en gebruik de FaceTime-camera.
  3. Als het probleem aanhoudt en u gebruikt een externe camera, koppelt u de verbindingskabel los van uw computer en de camera, wacht u enkele seconden en sluit u de kabel opnieuw stevig aan (zonder deze te forceren) op de camera en de computer.