FaceTime-camera: het bericht "Uw camera wordt door een ander programma gebruikt"

De FaceTime-camera kan maar door één programma tegelijk worden gebruikt. Het bericht "Uw camera wordt gebruikt door een ander programma" kan verschijnen bij een video-oproep.

Als u het bovenstaande bericht krijgt, volgt u deze stappen:

1. Stop alle programma's die de FaceTime-camera gebruiken. Als u niet weet welke programma's de FaceTime-camera kunnen gebruiken, stopt u alle open programma's. Voorbeelden van programma's (maar niet alle) die de FaceTime-camera kunnen gebruiken zijn iChat, iMessage en PhotoBooth.
  2. Open slechts één programma en gebruik de FaceTime-camera.
  3. Als het probleem aanhoudt en u gebruikt een externe camera, koppelt u de verbindingskabel los van uw computer en de camera, wacht u enkele seconden en sluit u de kabel opnieuw stevig aan (zonder deze te forceren) op de camera en de computer.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.