Over de beveiligingsinhoud van firmware-update 2.0.6 voor het Magic Keyboard beschreven

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van firmware-update 2.0.6 voor het Magic Keyboard beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsreleases.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen waar mogelijk naar kwetsbaarheden met CVE-ID.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

Firmware-update 2.0.6 voor het Magic Keyboard

Releasedatum: 9 januari 2024

Bluetooth

Beschikbaar voor: Magic Keyboard; Magic Keyboard (2021); Magic Keyboard met numeriek toetsenblok; Magic Keyboard met Touch ID; en Magic Keyboard met Touch ID en numeriek toetsenblok

Impact: een aanvaller met fysieke toegang tot het accessoire kan de Bluetooth-koppelingssleutel achterhalen en Bluetooth-verkeer controleren

Beschrijving: een probleem met het beheer van sessies is verholpen door middel van verbeterde controles.

CVE-2024-0230: Marc Newlin van SkySafe

Firmware-updates worden automatisch op de achtergrond geleverd terwijl het Magic Keyboard actief is gekoppeld aan een apparaat met macOS, iOS, iPadOS of tvOS.

Je kunt de firmwareversie van je Magic Keyboard controleren in de Bluetooth-instellingen op je Mac. Ga naar 'Systeeminstellingen' > 'Bluetooth' en klik vervolgens op de knop Info  naast je keyboard. Nadat deze firmware-update is geïnstalleerd, is de firmwareversie 2.0.6.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.