'Stemisolatie' of 'Breed spectrum' gebruiken tijdens een gesprek op je iPhone en iPad

Als je wilt dat je stem nog duidelijker wordt tijdens een FaceTime- of telefoongesprek, schakel je 'Stemisolatie' in, dat prioriteit geeft aan je stem en omgevingsgeluiden blokkeert. Als je je stem en alle geluiden om je heen wilt laten horen tijdens een FaceTime-gesprek, kun je 'Breed spectrum' inschakelen om omgevingsgeluiden ongefilterd te laten.

Dit heb je nodig

• Als je tijdens een FaceTime-audiogesprek of videogesprek gebruik wilt maken van 'Stemisolatie' of 'Breed spectrum', heb je iOS 15 of nieuwer nodig.

• Als je 'Stemisolatie' wilt gebruiken tijdens een telefoongesprek, heb je iOS 16.4 of nieuwer nodig. 'Breed spectrum' is niet beschikbaar in telefoongesprekken.

• Met iOS 15 of nieuwer zijn 'Stemisolatie' en 'Breed spectrum' ook beschikbaar in bepaalde apps van derden.

Je kunt 'Stemisolatie' en 'Breed spectrum' gebruiken op deze apparaten:

• iPhone XR- en iPhone XS-modellen en nieuwer

• iPad (8e generatie) en nieuwer

• Alle 11-inch iPad Pro-modellen

• iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) en nieuwer

• iPad Air (3e generatie) en nieuwer

• iPad mini (5e generatie) en nieuwer

Schakel 'Stemisolatie' of 'Breed spectrum' in

1. Veeg tijdens een gesprek vanuit de rechterbovenhoek van het scherm omlaag om het bedieningspaneel te openen.

2. Tik op 'Modus'.

Een iPhone-scherm met het bedieningspaneel geopend, met de knop 'Modus'.
  3. Selecteer 'Stemisolatie' of 'Breed spectrum'.

Je selectie is alleen van invloed op de app die je gebruikt om te bellen. 'Stemisolatie' of 'Breed spectrum' blijft actief voor die app totdat je een andere microfoonmodus kiest.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.