Stage Manager in- of uitschakelen op je iPad

Met Stage Manager kun je de grootte van vensters aanpassen aan je voorkeuren, meerdere overlappende vensters in één weergave bekijken, tikken om tussen apps te schakelen, enzovoort.

Stage Manager in- of uitschakelen

1. Veeg vanuit de rechterbovenhoek van je scherm omlaag om het bedieningspaneel te openen.

2. Tik op de knop 'Stage Manager'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

Een iPad waarop het bedieningspaneel is geopend. De knop 'Stage Manager' is geselecteerd.

Je kunt Stage Manager ook in- of uitschakelen via de Instellingen-app:

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op 'Multitasking en gebaren'.

3. Selecteer 'Stage Manager' om Stage Manager in te schakelen. Om Stage Manager uit te schakelen, selecteer je 'Uit' of selecteer je 'Split View en Slide Over' om op een andere manier te multitasken.

Een iPad waarop de instellingen voor 'Multitasking en gebaren' zijn geopend. De optie 'Stage Manager' is geselecteerd.

Learn how to use Stage Manager on your iPad

iPad-modellen die Stage Manager ondersteunen

Je kunt Stage Manager gebruiken op deze iPad-modellen:

• iPad Pro 12,9-inch (3e generatie en nieuwer)

• iPad Pro 11-inch (1e generatie en nieuwer)

• iPad Air (5e generatie)

Met iPadOS 16.2 of nieuwer kun je Stage Manager gebruiken om apps en vensters naar een extern scherm te verplaatsen vanaf deze iPad-modellen:

• iPad Pro 12,9-inch (5e generatie en nieuwer)

• iPad Pro 11-inch (3e generatie en nieuwer)

• iPad Air (5e generatie)