Bestellingen en aankopen bijhouden in Apple Wallet

Als je een aankoop doet bij een deelnemende app of website op je iPhone, iPad of Mac, kun je je bestelling bijhouden in de Wallet-app op je iPhone.

Bestellingen bijhouden in Apple Wallet

Je kunt 'Bestellingen bijhouden' gebruiken in de Wallet-app voor de volgende informatie:

• De status van je bestelling, een geschatte bezorgtijd en of er problemen zijn met je bestelling

• Je bestelnummer, bestelbedrag en de status van je betaling

• Je kunt ook direct vanuit de Wallet-app contact opnemen met de verkoper

Als je een aankoop doet bij een deelnemende verkoper, kun je je bestelling bijhouden in de Wallet-app op je iPhone:

• Automatisch: volg bestellingen voor geselecteerde Apple Pay-aankopen die zijn gedaan op apparaten met iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 of hoger.

• Handmatig: tik op de knop 'Volg met Apple Wallet' in het bevestigingsscherm van de bestelling in apps met iOS 17, iPadOS 17 of op internet met apparaten die iOS 17 of iPadOS 17 of macOS Sonoma gebruiken.

No alt supplied for Image

Als je bestellingen die zijn gedaan op andere apparaten wilt bekijken, moet je zijn aangemeld met dezelfde Apple ID.

Zo hou je Apple Pay-aankopen en bestellingen bij in Apple Wallet

1. Open de Wallet-app op je iPhone.

2. Tik op de knop 'Bestellingen'knop 'Bestellingen'.

3. Tik op een aankoop voor meer informatie.

4. Voor meer informatie of hulp:

• Tik op 'Beheer bestelling' om naar de website van de winkelier te gaan.

• Tik op 'E-mail deze verkoper' om contact op te nemen met de verkoper.

• Tik op 'Besteltotaal' voor meer informatie over de betaling.

• Volg je bestelling op de website van de transporteur.

Tik voor het delen van je bestelinformatie op de deelknopdeelknop en kies een optie voor delen, zoals Berichten.

Je kunt ook op een recente transactie tikken om de details van Bestelling bijhouden te zien. In de Wallet-app:

1. Tik op je creditcard of betaalkaart.

2. Tik vervolgens op een recente transactie.

Als er een probleem is met de informatie van Bestellingen bijhouden

De Wallet-app toont informatie die door de winkelier is verstrekt. Als de informatie die je ziet in de Wallet-app, onjuist is of als je vragen hebt over je bestelling, bestelgegevens of factuurgegevens, neem dan contact op met de winkelier voor meer informatie.