De Beats-app downloaden als Google Play niet beschikbaar is in je land of regio of voor je apparaat

Lees hoe je de Beats-app downloadt op Android als je geen toegang hebt tot Google Play. Mogelijk moet je je beveiligingsinstellingen aanpassen om de installatie te kunnen voltooien.

De app downloaden

De app installeren

1. Veeg vanaf de bovenkant van het beginscherm van je telefoon naar beneden om de meldingenlade te openen.

2. Tik op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

3. Als je een bericht ziet met de tekst 'Je telefoon mag geen onbekende app installeren', tik je op 'Instellingen'.

4. Er verschijnt nu een bevestigingsscherm. Selecteer 'Toestaan van de bron'. De volgende keer dat je de app bijwerkt, moet je deze procedure ook doorlopen.

5. Als je een bericht ziet met de vraag 'Wil je deze app installeren?', tik je op 'Installeren'. De Beats-app wordt nu op je apparaat geïnstalleerd.

6. Open de Beats-app.