Songteksten bekijken in Apple Music op uw Android-apparaat

Als u een abonnement hebt op Apple Music, kunt u de tekst van een nummer volgen terwijl u naar uw favoriete nummers met perfect getimede songteksten luistert.

Tijdgesynchroniseerde songtekst op een Android-apparaat

Songteksten bekijken op uw Android-apparaat

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.
  3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  4. Als u songteksten wilt weergeven of verbergen, tikt u op 'Songtekst' de knop 'Songtekst' onderaan het scherm.
    • Als ze beschikbaar zijn, verschijnen de tijdgesynchroniseerde songteksten automatisch op uw scherm.
    • Als tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar zijn, ziet u mogelijk in plaats daarvan de volledige songtekst van het nummer.

Als u geen songteksten ziet op uw Android-apparaat

Als de knop 'Songtekst' de knop 'Songtekst' grijs wordt weergegeven, speelt u een nummer af dat niet uit de catalogus van Apple Music afkomstig is, is er geen songtekst beschikbaar voor dat nummer of bent niet verbonden met het internet.

Ontbrekende of onjuiste songteksten melden

1. Houd tijdens het bekijken van tijdgesynchroniseerde songteksten een couplet ingedrukt.
  2. Tik in het deelpaneel dat verschijnt op de regels die u wilt melden.
  3. Tik aan de onderkant van het deelpaneel op 'Meld een probleem'.
  4. Volg de stappen op het scherm om uw probleem te melden.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.