Als u fout 14 ziet wanneer u uw iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt of herstelt

Meer informatie over wat u moet doen wanneer fout 14 wordt weergegeven op uw computer.

Als iOS of iPadOS 13 was geïnstalleerd op uw iPhone, iPad of iPod touch en het apparaat weinig resterende opslagruimte had voordat u probeerde bij te werken, ziet u mogelijk een van de volgende dingen gebeuren:

• U ziet dit bericht op uw computer: 'De [apparaatnaam] kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (14).' Uw apparaat wordt in de herstelmodus gezet.
  • Uw apparaat loopt vast bij het scherm met het Apple logo.

Probeer opnieuw uw apparaat bij te werken

Als uw apparaat vastloopt bij het scherm met het Apple logo, herstart u het apparaat.

Als uw apparaat nog steeds in de herstelmodus staat, volgt u deze stappen om bij te werken naar iOS of iPadOS 14.6 of hoger:*

1. Als u een Mac gebruikt met macOS Catalina of hoger, zorgt u ervoor dat uw computer up-to-date is. Als u een Mac gebruikt met macOS Mojave of lager, of als u een pc hebt, controleert u of u de nieuwste versie van iTunes hebt.
  2. Sluit het apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.
  3. Zoek het apparaat op uw computer.
  4. Wanneer u wordt gevraagd om het apparaat bij te werken of te herstellen, klikt u op 'Werk bij' om de software opnieuw te installeren en uw persoonlijke gegevens te behouden.

* Als u eerder hebt geprobeerd bij te werken naar een lagere versie van iOS of iPadOS, probeert u opnieuw uw apparaat bij te werken naar iOS of iPadOS 14.6 of hoger.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Als u fout 14 blijft zien wanneer u probeert uw apparaat bij te werken, neemt u contact op met Apple Support.