Als een app op uw Mac niet meer reageert, onverwachts wordt gestopt of niet wordt geopend

Als een app op uw Mac niet werkt zoals verwacht, kunt u het volgende proberen.

Stop de app en open deze opnieuw

Stop de app en open deze opnieuw. Als de app niet stopt, stopt u deze geforceerd. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Herstart uw Mac

Herstart uw Mac. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Controleer op updates

Om te zien of er updates voor de app beschikbaar zijn, opent u de App Store en klikt u vervolgens op 'Updates'. Als er geen updates beschikbaar zijn voor de app, werkt u de software op uw Mac bij. Of als de app niet uit de App Store afkomstig is, zoekt u naar updates voor de app op de website van de appontwikkelaar. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Installeer de app opnieuw

Verwijder de app. Wanneer u dit doet, kunt u gegevens verliezen die in de app zijn bewaard. Download de app vervolgens opnieuw. Als de app niet uit de App Store afkomstig is, downloadt u de app opnieuw op de website van de appontwikkelaar. Controleer vervolgens of het probleem met de app is verholpen.

Meer hulp