Uw MagSafe-oplader gebruiken met iPhone 13-modellen en iPhone 12-modellen

Lees hier hoe u iPhone 13-modellen of iPhone 12-modellen draadloos oplaadt met uw MagSafe-oplader.

Uw MagSafe-oplader voorbereiden

Sluit de USB-C-connector op uw MagSafe-oplader aan op een aanbevolen Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 watt (W) of hoger of een compatibele USB-C-adapter van derden. U kunt ook verbinding maken met een USB-C-poort op een Mac of pc.

Plaats uw MagSafe-oplader naar boven gericht, zoals geïllustreerd, op een plat oppervlak, vrij van eventuele metalen voorwerpen of andere vreemde materialen.

Sneller draadloos opladen met maximaal 15 W

De MagSafe-oplader is ontworpen om uw iPhone snel en veilig draadloos op te laden. Het systeem past zich slim aan de omstandigheden aan om zo het opladen van uw iPhone te optimaliseren tot een piekvermogen van maximaal 15 W voor sneller draadloos opladen. Het werkelijk geleverde vermogen aan de iPhone verschilt, afhankelijk van de wattage van de lichtnetadapter en systeemomstandigheden. Voor iPhone 13 mini en iPhone 12 mini levert de MagSafe-oplader een piekvermogen van maximaal 12 W.

Het is belangrijk om verbinding te maken met een stroombron voordat u de iPhone op de MagSafe-oplader plaatst. Hierdoor kan de MagSafe verifiëren dat het veilig is om het maximale vermogen te leveren. Als u uw iPhone toch op de MagSafe-oplader plaatst voordat u deze op een stroombron aansluit, verwijdert u simpelweg uw iPhone van de MagSafe-oplader, wacht u drie seconden en plaatst u de iPhone terug om maximale stroomlevering te hervatten.

De MagSafe-oplader is ontworpen om het maximale vermogen te verhogen tot 9 volt (V) en 3 ampère (A) met een USB PD-compatibele lichtnetadapter. MagSafe optimaliseert de geleverde stroom aan de iPhone op dynamische wijze. De stroom die aan uw iPhone wordt geleverd varieert, afhankelijk van diverse factoren, waaronder de temperatuur en systeemactiviteit.

Alle lichtnetadapters hebben verschillende beoordelingen voor de hoeveelheid en het vermogen voor stroomlevering. De MagSafe-oplader vereist de volgende beoordelingen om sneller draadloos te kunnen opladen.

Compatibele lichtnetadapters voor sneller draadloos opladen met maximaal 15 W

• USB-C-connector. USB-A wordt niet ondersteund
  • 9 V/2,22 A of 9 V/2,56 A en hoger
  • De iPhone 13 mini en iPhone 12 mini kunnen maximaal 12 W ontvangen voor sneller draadloos opladen met ten minste 9 V/2,03 A
  • Adapters met een hogere wattage van 9 V/2,56 A of meer leveren ook een piekvermogen van maximaal 15 W voor uw iPhone*

Als er Lightning-accessoires, zoals koptelefoons, zijn aangesloten, wordt opladen beperkt tot 7,5 W om te voldoen aan regelgevende normen.

* De MagSafe-oplader werkt ook met lichtnetadapters die minimaal 12 W (5 V/2,4 A) aan vermogen leveren, maar dit resulteert in langzamer opladen.

Meer informatie

• Uw MagSafe-oplader is ontworpen voor sneller en zo efficiënt mogelijk opladen met iPhone 13-modellen, iPhone 12-modellen en Apple MagSafe-accessoires.
  • Als u een niet-MagSafe Qi-compatibel apparaat oplaadt met een MagSafe-oplader, wordt het vermogen gereduceerd en kunnen oplaadtijden langzamer zijn dan bij een normale Qi-oplader.
  • Plaats geen creditcards, beveiligingsbadges, paspoorten of elektronische sleutels tussen uw iPhone en de MagSafe-oplader in, want dit kan magnetische strips of RFID-chips in die items beschadigen.
  • Als u een hoesje hebt dat een van deze gevoelige objecten bevat, verwijdert u deze voordat u het apparaat gaat opladen of zorgt u ervoor dat ze zich niet tussen de achterkant van het apparaat en de oplader bevinden.
  • Als uw iPhone zowel met een MagSafe-oplader als met stroom via een Lightning-poort is verbonden, laadt de iPhone op via de Lightning-connector.
  • Net als bij andere draadloze opladers, kan uw iPhone of MagSafe-oplader iets warmer worden terwijl uw iPhone wordt opgeladen. Als de batterij te warm wordt, beperkt de software het opladen tot 80 procent om de levensduur van de batterij te verlengen.
  • Als uw iPhone in een leren hoesje zit tijdens het opladen met uw MagSafe-oplader, kan het hoesje cirkelvormige afdrukken vertonen door de druk op het leer. Dit is normaal, maar als u zich hier zorgen over maakt, raden we u aan een niet-leren hoes te gebruiken.
  • Lees hoe u de MagSafe-oplader kunt schoonmaken.
  • Lees over de magneten in MagSafe-producten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.