Boeken en audioboeken opnieuw downloaden

Om de boeken en audioboeken te vinden die je eerder bij Apple Books hebt gekocht, volg je deze stappen om ze opnieuw op je apparaat te downloaden.

Boeken of audioboeken opnieuw downloaden op een iPhone

1. Open de Boeken-app en tik onderaan het scherm op 'Lees ik nu'.

2. Tik op de inlogknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of je foto in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik onder 'Mijn aankopen' op 'Boeken' of 'Audioboeken'.

4. Als je 'Delen met gezin' gebruikt, kun je op de naam van een gezinslid tikken om diens aankopen te zien.

5. Tik op 'Niet op deze [apparaat]' en tik vervolgens op 'Alle boeken' of 'Alle audioboeken'.

6. Zoek het boek of audioboek dat je wilt downloaden en tik op de downloadknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding. Kun je het artikel dat je hebt gekocht niet vinden?

Boeken of audioboeken opnieuw downloaden op een iPad of Mac

1. Open Apple Books.

2. Kies 'Log in' of je naam linksonder in het scherm.

3. Kies 'Boeken' of 'Audioboeken' onder 'Mijn aankopen'.

4. Kies 'Niet op deze [apparaat]' om aangeschaft materiaal weer te geven dat zich niet op het apparaat bevindt.

5. Kies 'Alle boeken' of 'Alle audioboeken' om de resultaten te filteren.

6. Zoek het boek of audioboek dat je wilt downloaden en kies vervolgens de downloadknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding. Kun je het artikel dat je hebt gekocht niet vinden?

Audioboeken opnieuw downloaden in iTunes voor Windows

1. Open iTunes.

2. Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster 'Account' > 'Aankopen'.

3. Als je 'Delen met gezin' gebruikt, zie je 'Gezinsaankopen' in plaats van 'Aankopen'.

4. Kies 'Audioboeken'.

5. Zoek het audioboek dat je opnieuw wilt downloaden.

6. Als je 'Delen met gezin' gebruikt, kun je de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om de aankopen van dat gezinslid te zien.

7. Klik op de downloadknopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding voor het audioboek. Kun je het artikel dat je hebt gekocht niet vinden?