Muziek delen op Facebook, Instagram of Snapchat via uw iPhone, iPad of Android-apparaat

Als u een abonnement op Apple Music hebt, kunt u muziek uit de Apple Music-catalogus delen in uw verhalen op Facebook, Instagram of Snapchat.

Muziek delen in uw Facebook-, Instagram- of Snapchat-verhaal

1. Controleer of Facebook, Instagram of Snapchat op uw apparaat is geïnstalleerd.
  2. Open de Muziek-app.
  3. Zoek een nummer, album of afspeellijst om te delen.
  4. Als u iets vindt, houdt u het ingedrukt en tikt u op 'Deel'.
  5. Tik in het gedeelte met apps in het deelpaneel op 'Facebook', 'Instagram' of 'Snapchat'.
    iPhone met Instagram, Facebook en Snapchat in het deelpaneel.

Als u Facebook, Instagram of Snapchat niet ziet in het deelpaneel op uw iPhone of iPad

1. Veeg in het deelpaneel naar links over uw apps.
  2. Tik op 'Meer' knop 'Meer'.
  3. Tik op 'Facebook', 'Instagram' of 'Snapchat'.

Snel toegang krijgen tot Facebook, Instagram of Snapchat in het deelpaneel op uw iPhone of iPad

1. Veeg in het deelpaneel naar links over uw apps.
  2. Tik op 'Meer' knop 'Meer'.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op 'Wijzig'.
  4. Tik op 'Voeg toe' knop 'Voeg toe' naast 'Facebook', 'Instagram' of 'Snapchat'.

Facebook, Instagram en Snapchat zijn mogelijk niet in alle landen en regio's beschikbaar.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.