Als het niet lukt om uw aanbieding voor een Apple abonnement in te wisselen

Als het niet lukt om een aanbieding of gratis proefabonnement voor Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music of Apple Arcade in te wisselen, kunt u deze stappen proberen.

Controleren of u aan de voorwaarden voldoet

Ga naar apple.com/nl/promo om te controleren of de aanbieding voor de gratis proefperiode nog steeds geldt. De meeste aanbiedingen zijn slechts beperkte tijd geldig. Lees de voorwaarden om er zeker van te zijn dat het gekochte apparaat of abonnement in aanmerking komt voor de aanbieding.

Als uw aanbieding niet wordt vermeld, is deze mogelijk afkomstig van een ander bedrijf. Neem contact op met dat bedrijf voor hulp bij het inwisselen van de aanbieding.

Controleren of de aanbieding al door uzelf of iemand anders is ingewisseld

Als u of iemand anders uit uw gezin de aanbieding al heeft ingewisseld, kunt u deze niet opnieuw inwisselen.

De software op uw apparaat bijwerken

Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOSmacOS, watchOS of tvOS. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Inloggen op het in aanmerking komende apparaat

Sommige aanbiedingen kunt u alleen inwisselen wanneer u met uw Apple ID bent ingelogd op het in aanmerking komende apparaat. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Als uw in aanmerking komende apparaat een Mac is en u deze net hebt geconfigureerd, moet u wellicht ten minste 4 uur wachten voordat de aanbieding wordt weergegeven.

Contact opnemen met Apple Support

Hebt u al deze stappen geprobeerd en kunt u de aanbieding nog steeds niet inwisselen? Neem dan contact op met Apple Support.