Als het niet lukt om je aanbieding voor een Apple abonnement in te wisselen

Als het niet lukt om een aanbieding of gratis proefabonnement voor Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music, Apple Arcade of Apple News+ in te wisselen, kun je deze stappen proberen.

Controleren of je aan de voorwaarden voldoet

Ga naar apple.com/nl/promo om te controleren of de aanbieding voor de gratis proefperiode nog steeds geldt. De meeste aanbiedingen zijn slechts beperkte tijd geldig en alleen voor mensen die voor het eerst abonnee zijn. Als je eerder abonnee was of deelnam aan een Apple service via een abonnement voor 'Delen met gezin', kom je mogelijk niet in aanmerking om de aanbieding in te wisselen. Lees de voorwaarden om er zeker van te zijn dat het gekochte apparaat of abonnement in aanmerking komt voor de aanbieding.

Als je aanbieding niet wordt vermeld, is deze mogelijk afkomstig van een ander bedrijf. Neem contact op met dat bedrijf voor hulp bij het inwisselen van de aanbieding.

Lees wat je moet doen voor hulp bij een abonnementsaanbieding van een appontwikkelaar.

Controleren of de aanbieding al door jezelf of iemand anders is ingewisseld

Als jij of iemand anders uit je gezin de aanbieding al heeft ingewisseld, kun je deze niet opnieuw inwisselen.

De software op je apparaat bijwerken

Werk je apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, macOS, watchOS of tvOS. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Inloggen op het in aanmerking komende apparaat

Sommige aanbiedingen kun je alleen inwisselen wanneer je met je Apple ID bent ingelogd op het in aanmerking komende apparaat. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Als je in aanmerking komende apparaat een Mac is en je deze net hebt geconfigureerd, moet je wellicht ten minste 4 uur wachten voordat de aanbieding wordt weergegeven.

Contact opnemen met Apple Support

Als je al deze stappen hebt geprobeerd en de aanbieding nog steeds niet inwisselen kunt inwisselen, neem je contact op met Apple Support.