Andere opslag wissen op uw iPhone of iPad

Als u iOS of iPadOS 13 gebruikt en uw iPhone- of iPad-opslag vol is, terwijl de opslag grotendeels bestaat uit 'Andere' opslag, werkt u het apparaat bij naar iOS of iPadOS 13.6.1 of hoger.

Uw apparaat bijwerken

Een probleem in iOS 13 of iPadOS 13 kan ertoe leiden dat het systeem geen opslagruimte voor u vrijmaakt. Werk uw iPhone of iPad bij naar iOS of iPadOS 13.6.1 of hoger om dit probleem op te lossen.

Als er niet voldoende opslagruimte beschikbaar is om draadloos bij te werken, werkt u uw apparaat bij naar iOS of iPadOS 14.1 of hoger met behulp van een computer.