Apple abonnementen bundelen met Apple One

Apple One bundelt Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+ en meer in één handig abonnement. Met een gezinsabonnement of Premier-abonnement kunt u Apple One delen met al uw gezinsleden.

Een abonnement nemen op Apple One

1. Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Tik vervolgens op uw naam en op 'Abonnementen'.
  2. Tik op 'Apple One'.
  3. Kies een abonnement.
  4. Als u al een abonnement hebt op Apple Music, Apple News+, Apple Arcade of Apple TV+, hoeft u deze abonnementen niet op te zeggen. Ze worden automatisch beëindigd wanneer Apple One wordt gefactureerd.

Als u de aanbieding niet ziet op een iPhone, iPad of iPod touch

Werk uw iPhone, iPad of iPod touch bij, ga naar 'Instellingen' en zoek de aanbieding op.

U kunt ook een abonnement op Apple One nemen op uw Mac. Ga naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Apple ID' > 'Media en aankopen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'. Als u de aanbieding niet ziet, moet u uw Mac mogelijk bijwerken naar de nieuwste versie van macOS.

Waaruit bestaat Apple One?

Bij Apple One zit een gratis proefabonnement van een maand voor voorzieningen die u nog niet hebt. Na afloop van het proefabonnement worden voorzieningen waarop u al geabonneerd bent, automatisch opgenomen in Apple One. Als u onlangs een voorziening hebt opgezegd, komt u mogelijk niet in aanmerking voor het gratis proefabonnement. Uw abonnement wordt na de proefperiode automatisch verlengd.

Bekijk de prijzen.

Individueel abonnement

• Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • iCloud+ met 50 GB opslag

Apple Music kunt u in dit abonnement niet met gezinsleden delen. U kunt Apple TV+, iCloud+ en Apple Arcade altijd met uw gezin delen.

Gezinsabonnement

• Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • iCloud+ met 200 GB opslag

Al deze voorzieningen kunt u met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

Premier-abonnement

• Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • Apple News+ (indien beschikbaar in uw regio)
  • Apple Fitness+ (indien beschikbaar in uw regio)
  • iCloud+ met 2 TB opslag

Al deze voorzieningen kunt u met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

Als u al een iCloud-opslagabonnement of andere abonnementen hebt