Als uw iPad niet oplaadt

Lees hier wat u moet doen als de batterij in uw iPad niet of langzaam oplaadt.

Tijdens het opladen van de iPad ziet u een bliksemsymbool op het batterijsymbool  in de statusbalk, of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm.

Als u de oplaadsymbolen niet ziet, volgt u deze stappen.

Zorg er ten eerste voor dat u de juiste accessoires gebruikt

Sluit uw iPad aan op een USB-oplaadkabel (bij voorkeur de kabel die bij uw iPad is geleverd). Sluit vervolgens de kabel aan op een van deze voedingsbronnen:

• Een USB-lichtnetadapter die is aangesloten op een werkend stopcontact. U kunt het beste de USB-lichtnetadapter gebruiken die bij uw iPad is meegeleverd. Lees meer over Apple USB-lichtnetadapters.
  • Een USB-poort die USB 2 of hoger ondersteunt op een computer die is ingeschakeld en niet in de slaapmodus staat.
  • Een USB-hub met voeding, een dockingstation of een ander door Apple gecertificeerd accessoire.

Probeer deze tips als uw iPad nog steeds niet oplaadt

• Gebruik een andere lichtnetadapter of een andere oplaadkabel. Als u die niet hebt, neemt u contact op met Apple Support.
  • Controleer of uw iPad niet te warm of te koud is. Meer informatie over hoe u de bedrijfstemperatuur van uw iPad op een aanvaardbaar niveau houdt.
  • Herstart de iPad geforceerd:
    • iPad zonder thuisknop: Druk kort op de volumeknop die zich het dichtst bij de bovenste knop bevindt. Druk kort op de volumeknop die zich het verst van de bovenste knop bevindt. Houd de bovenste knop ingedrukt totdat de iPad herstart.
    • iPad met thuisknop: houd de zijknop (of de bovenste knop) en de thuisknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Lees wat u moet doen als u uw iPad niet kunt inschakelen.